Contact

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op alle berichten die we ontvangen.

Als je hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling, het volgen van een verzending, of als je gewoon meer informatie wilt over onze producten, dan staan we altijd klaar om je te helpen. We bieden ook gratis advies over het kiezen van het juiste kunstwerk voor jouw ruimte, of het nu gaat om je woonkamer, slaapkamer, kantoor of een andere ruimte.

We zijn ook altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en ons aanbod uit te breiden. Als je een suggestie hebt voor een nieuw product, of als je denkt dat we iets beter kunnen doen, laat het ons dan weten. We waarderen je feedback enorm en streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen.

Bij Canvamotion zijn we trots op onze klantenservice en ons vermogen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We geloven dat open communicatie en feedback van onze klanten ons kunnen helpen om onze service continu te verbeteren en de beste kunst en decoratie te leveren.

Bedankt voor je interesse in Canvamotion en we horen graag van je!

Contactformulier